Vierde speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vierde speelde ronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De vierde competitieronde wordt vrijdagavond 26 augustus (20.30 uur) in Nijmegen geopend met de wedstrijd tussen NEC en FC Groningen. Een dag later (zaterdag 27 augustus) ontvangt Go Ahead Eagles in Deventer vanaf 16.30 uur Sparta, om 18.45 uur staat in Arnhem het duel tussen Vitesse en RKC op de rol.

Zaterdagavond spelen Feyenoord en Emmen (20.00 uur) en Heerenveen-Fortuna Sittard (21.00 uur) tegen elkaar. De voetbalzondag begint al om 12.15 uur met de wedstrijd FC Utrecht-Ajax. Later die dag staan de wedstrijden Excelsior-PSV, Volendam-FC Twente (beiden aanvang 14.30 uur) en Cambuur-AZ (16.45 uur) op het programma.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 27 augustus een uitwedstrijd (vanaf 19.30 uur) tegen Mirandés in de Segunda División. In dezelfde divisie komt het Andalusische Granada CF maandagavond 29 augustus vanaf 20.00 uur in eigen huis in actie tegen het tweede team van Villareal CF.

Foto (C) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s