Vuelta d´España komt volgende week door Nerja

NERJA – De Vuelta d’España, na de Tour de France en de Giro d’Italia de derde wielerronde ter wereld qua grootte en sportieve waarde, doet dit jaar opnieuw Nerja aan. De karavaan passeert de kustplaats op donderdag 1 september tijdens de twaalfde etappe.

De betreffende rit voert de renners over een afstand van 192,7 kilometer van Salobreña naar finishplaats Estepona met een bergop-aankomst (Peñas Blancas, 1.270 meter). Na 32,4 kilometer koers leidt de route het peloton vanaf Almuñecar over de N-340 door Nerja in de richting van Torre del Mar, Rincón de la Victoria en Málaga. De doorkomst in Nerja wordt tussen 13.21 en 13.26 uur verwacht, de reclamekaravaan passeert rond 12.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s