Granada CF moeizaam langs Racing Santander

GRANADA – In het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada heeft thuisclub Granada CF zaterdagavond 20 augustus ook de tweede competitiewedstrijd voor de Spaanse Segunda División winnend afgesloten. Nadat vorige week de uitwedstrijd tegen UD Ibiza met 0-2 winst was gewonnen, moest ook Santander met 2-0 het hoofd buigen voor de, afgelopen seizoen uit de Primera División gedegradeerde, Andalusische formatie.

Makkelijk had Granada het zaterdagavond geenszins tegen de stugge opponent. Pas halverwege de tweede helft wist José María Callejón het veldoverwicht van Granada om te zetten in de openingstreffer. Vervolgens duurde het tot de blessuretijd voor de beslissende tweede treffer viel te noteren. Deze kwam van de Albanese vleugelspeler Myrto Uzini: 2-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s