Derde speelronde Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de derde speelronde van het nieuwe voetbalseizoen in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagmiddag 20 augustus speelt het Arnhemse Vitesse een thuiswedstrijd tegen Heerenveen vanaf 16.30 uur. Om 18.45 uur is het de beurt aan Fortuna Sittard en Cambuur, om 21.00 uur treden FC Emmen en FC Utrecht aan voor hun onderlinge duel.

Een dag later (zondag 21 augustus) ontmoet FC Groningen om 12.15 uur in eigen huis Go Ahead Eagles, terwijl in Rotterdam vanaf 14.30 de wedstrijd tussen Sparta en Ajax wordt afgewerkt. De voetbalzondag wordt vanaf 16.45 uur afgesloten met het duel tussen RKC en Feyenoord.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het regionale Málaga CF speelt op maandagavond 22 augustus (22.00 uur) in het eigen La Rosaleda-stadion voor de Segunda División tegen Las Palmas, het in dezelfde divisie uitkomende Granada CF speelt zaterdagavond 20 augustus vanaf 22.00 uur een thuiswedstrijd tegen Santander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s