Europese duels FC Twente en AZ te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de play offs voor de Conference League zijn donderdagavond 18 augustus in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

FC Twente treedt daarbij in Italië om 21.00 uur aan voor de eerste ontmoeting met Fiorentina, AZ begint de play offs met een thuiswedstrijd tegen het Portugese Gil Vicente (aanvang eveneens 21.00 uur). Ook andere wedstrijden uit de Conference League zijn daarbij (veelal op verzoek) te zien bij bar El Fuego, waar komend weekeinde ook de derde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie is te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s