Rangers-PSV in voorronde Champions League te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de play-offs voor de Champions League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt dinsdagavond 16 augustus vanaf 21.00 uur een uitduel tegen het Schotse Rangers, de return in Eindhoven staat voor volgende week woensdag (24 augustus) geprogrammeerd. Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) deze week te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s