Granada CF begint seizoen met winst op Ibiza

IBIZA – Voetbalclub Granada CF is na de degradatie uit de Spaanse Primera División het nieuwe seizoen in de Segunda División begonnen met een overwinning. In de uitwedstrijd tegen UD Ibiza werd het 0-2 voor de Andalusische club.

In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het tot vijf minuten na rust voor het eerste doelpunt viel te noteren. Die kwam van Ibiza-speler David Goldar, die de bal ongelukkig in het eigen doel werkte. In de 73ste minuut besliste de Uruguayaanse aanvaller Matías Arezo het duel door de tweede treffer voor Granada op te laten tekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s