Fiesta Blanca op Playa El Salón

NERJA – De twaalfde editie van de Fiesta Blanca in Nerja vindt zondagavond 21 augustus plaats op het strand van Playa El Salón. Van 21.00 uur ’s avonds tot circa 03.00 uur ’s nachts wordt daarbij door hoofdzakelijk in het wit gekleed publiek genoten van live-muziek, het optreden van dj’s en wordt er gedanst op het strand van Playa El Salón.

Het Fiesta Blanca van Nerja trok in het verleden circa vijfduizend belangstellenden, de afgelopen twee jaar gooide het Corona-virus roet in het eten. In 2018 werd het evenement gehouden op het strand van Playa Burriana, het jaar daarvoor op Playa El Chucho. Het was de bedoeling dat het Fiesta Blanca ieder jaar op een ander strand van Nerja wordt gehouden, maar evenals in 2019 vindt het nu wederom plaats op het Playa El Salón.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s