Voorrondeduel PSV-Monaco in Champions League te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de derde voorronde van de Champions League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt dinsdagavond 9 augustus vanaf 20.30 uur in eigen huis de return tegen het Franse AC Monaco, nadat de eerste ontmoeting vorige week in 1-1 eindigde. Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) deze week te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s