Málaga CF via strafschoppen naar winst op Granada CF

GRANADA – In het voetbalstadion Nuevo Las Cármenes van Granada heeft Málaga CF zaterdagavond 6 augustus beslag gelegd op de Trofeo Ciudad de Granada na een onderling vriendschappelijk duel met Granada CF. De wedstrijd eindigde in 1-1, waarna Málaga zich met 2-3 iets bekwamer toonde in het nemen van de beslissende strafschoppenserie.

Beide clubs komen dit seizoen uit in de Segunda División, nadat Granada in de afgelopen competitie degradeerde vanuit het hoogste Spaanse voetbalniveau, de Primera División. De thuisclub kwam na ruim een half uur spelen op voorsprong via een treffer van Antonio Puertas, Málaga kwam halverwege de tweede helft langszij door een doelpunt van Álex  Gallar. In de beslissende strafschoppenserie trok Málaga aan het langste einde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s