Warmte rond Nerja houdt aan

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van rond de 30 graden Celsius, véél zon en weinig wind staat Nerja en omgeving wederom een warm weekeinde én week te wachten. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun vooruitzichten voor de komende dagen.

Voor dit weekeinde blijven de gemiddelde dagtemperaturen volgens de verwachtingen nog steken tegen de grens van dertig graden, de komende week wordt die grens weer geregeld overtroffen. Van wind is amper sprake terwijl de kans op neerslag voor de komende dagen zo goed als nihil is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s