Eerste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de eerste speelronde van het kalenderjaar 2022–2023 in de Nederlandse Eredivisie zijn de komende dagen in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 5 augustus openen Heerenveen en Sparta de nieuwe eredivisiecompetitie met een onderling duel (aanvang 20.00 uur). Regerend kampioen Ajax gaat op zaterdag 6 augustus op bezoek bij Fortuna Sittard (16.30 uur), Cambuur speelt vanaf 18.45 uur een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Om 20.00 uur begint in Eindhoven de wedstrijd tussen PSV en Emmen, een uur later staat het duel tussen RKC en FC Utrecht op de rol.

Op zondagmiddag 7 augustus zijn bij bar El Fuego onder meer de wedstrijden FC Groningen-Volendam (12.15 uur), NEC-FC Twente en Vitesse-Feyenoord (beide duels beginnen om 14.30 uur) en AZ-Go Ahead Eagles (aanvang 16.45 uur) te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s