Muziekfestival bij Kasteel van La Herradura

LA HERRADURA – De vijfde editie van het jaarlijkse Festival Noches en El Castillo de Herradura wordt van dinsdag 16 tot en met zondag 21 augustus gevierd in de kustplaats La Herradura, zo´n vijftien kilometer boven Nerja gelegen.

Daarbij zijn, in de tuinen van het kasteel van La Herradura, in totaal zes muzikale optredens bij te wonen die allen om 22.00 uur beginnen. De opening is op dinsdagavond 16 augustus voor de Duitse gitarist Leonard Becker. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website http://www.consiguetuentrada.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s