Chanquete World Music Festival in Nerja afgeblazen

NERJA – De organisatoren van het Chanquete World Music Festival hebben te elfder ure de stekker uit de vijfde editie van dit populaire open lucht-muziekevenement aan het strand van Playa Playazo in Nerja getrokken. Het evenement, dat in de vier voorgaande afleveringen duizenden bezoekers trok, stond dit jaar gepland voor zaterdag 13 augustus.

´Logistieke problemen´ wordt door de organisatie als vage reden aangevoerd, de gemeente Nerja onthoudt zich vooralsnog van elk commentaar op de woensdagmiddag 3 augustus genomen beslissing. Oppositiepartij PSOE heeft al wél gereageerd op het plotselinge besluit en wil dat er een duidelijke verklaring komt waarom duizenden mensen hun geplande trip naar Nerja in het water zien vallen. Ook eist PSOE van de gemeente en organisatoren duidelijkheid over eventuele vergoedingen voor de reeds gekochte kaarten en andere vooraf gemaakte kosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s