Oefenduel tussen Granada CF en Málaga CF

GRANADA – Als laatste oefenduel voor het begin van de nieuwe voetbalcompetitie staat op zaterdag 6 augustus een wedstrijd tussen de streekrivalen Granada CF en Málaga CF op het programma. De wedstrijd wordt afgewerkt in het stadion Los Cármenes van Granada.

Beide clubs beginnen een week later aan de nieuwe competitie in de Spaanse Segunda División. Het oefenduel begint zaterdagavond om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten tien euro (staanplaats) of achttien euro (tribune). De winnaar legt beslag op de Trofeo Ciudad de Granada.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s