Rosario Flores sluit het 61e Festival de Música bij de Grotten van Nerja af

NERJA – Het traditionele Festival Internacional de Música Cueva de Nerja 2022 wordt zaterdagavond 30 juli afgesloten met een optreden van de Spaanse zangeres Rosario Flores. Het optreden begint om 22.30 uur, toegangskaarten zijn vanaf 33 euro te reserveren op de website https://www.malagaentradas.com/comprar-entradas/ .

De befaamde Grotten van Nerja, gelegen bij het dorpje Maro, vierden in 2019 het feit dat ze zestig jaar daarvoor werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij bij toeval een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde bekendheid geniet. Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website http://www.cuevadenerja.es/festival-de-musica/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s