Jaarlijks Feria in La Viñuela

LA VINUELA – Het dorp La Viñuela, bij het gelijknamige en fraaie meer even boven Vélez-Málaga, staat de komende dagen in het teken van het jaarlijkse dorpsfeest Feria de La Viñuela. Deze begint op donderdag 28 juli om 22.00 uur met een Fiesta Infantil (kinderfeest), waarbij alle attracties toegankelijk zijn voor de prijs van één euro.

Op vrijdag 29 juli is er vanaf 21.00 uur de traditionele processie ter ere van de lokale beschermheilige Ntra. Patrona Virgin de las Angustias, begeleid door de Bande de Música van El Borge. Rond 23.00 uur wordt dan de grote gemeentelijke feesttent officieel in gebruik genomen met daarbij muziek van het Orquesta La Tentación, om 01.00 uur gevolgd door optredens van dj’s met allerlei soorten van muziek.

Het Feria de Dia begint op zaterdag 30 juli om 13.00 uur, rond 16.00 uur staat er een water- en schuimfeest gepland (Fiesta del Agua y Espuma), waarbij een waterglijbaan van ruim honderd meter wordt geïnstalleerd door de straten van het centrum van La Viñuela. Het Moonligt zorgt vanaf 23.00 uur voor de muzikale klanken in de grote feesttent.

Ook op zondag 31 juli is er vanaf 13.00 uur een Feria de Dia met tal van activiteiten voor kinderen, vanaf 22.00 is er dan wederom muziek en dans in de gemeentelijke feesttent op de klanken van het Orquesta Punto y Aparte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s