Zanger Víctor Manuel treedt op tijdens Festival de Música in Grotten van Nerja

NERJA – De Spaanse zanger/songwriter Víctor Manuel treedt zaterdagavond 23 juli op tijdens het traditionele Festival Internacional de Música Cueva de Nerja. Het optreden begint om 22.30 uur, toegangskaarten zijn vanaf 33 euro te reserveren op de website https://www.malagaentradas.com/comprar-entradas/ .

De organisatie vraagt bezoekers om niét met eigen vervoer naar de Grotten van Nerja te komen en om gebruik te maken van één van de gratis bussen die vanaf 19.00 uur tot 22.30 uur vanaf het busstation van Nerja (bij de entree van de stad achter de brug over de Río Chíllar) vertrekken. Deze bussen brengen de bezoekers na afloop van het concert (tot 03.00 uur) ook weer terug naar Nerja.

Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website http://www.cuevadenerja.es/festival-de-musica/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s