Israel Fernández vrijdagavond op het 61e Festival de Música in Grotten van Nerja

NERJA – Het traditionele Festival Internacional de Música Cueva de Nerja 2022 is donderdag 21 juli geopend met een optreden van de Spaanse zanger Pablo Alborán. Vrijdagavond 22 juli is de uit Toledo afkomstige flamenco-artiest Israel Fernández de tweede in de rij.

Het optreden begint om 22.30 uur, toegangskaarten zijn vanaf 27,50 euro te reserveren op de website https://www.malagaentradas.com/comprar-entradas/ .

De befaamde Grotten van Nerja, gelegen bij het dorpje Maro, vierden in 2019 het feit dat ze zestig jaar daarvoor werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij bij toeval een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde bekendheid geniet. Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website http://www.cuevadenerja.es/festival-de-musica/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s