Formule 1 GP Frankrijk en ontknoping Tour de France in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosport- en wielerliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is zondagmiddag 24 juli de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk op het circuit Paul Ricard op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de twaalfde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 208 punten, vóór de Monegask Charles Leclerc (170 punten).

Daarnaast zijn bij El Fuego dit weekeinde dagelijks de slotetappes in de Tour de France te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s