Temperaturen lopen nog iets verder op rond Nerja

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van 30 graden Celsius en iets daarboven staat Nerja en naaste omgeving opnieuw een warme week te wachten. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen.

De zon regeert daarbij de komende dagen, al is er op zondag 17 juli even sprake van wat passerende wolkendekken. De kans op neerslag lijkt voor de komende week zo goed als nihil, van wind is de komende dagen amper sprake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s