Provinciaal karatetoernooi in Nerja

NERJA – In het Pabellón Cubierto de la Ciudad Deportiva, de overdekte sporthal van Nerja direct achter het atletiekstadion Enrique López Cuenca, wordt zaterdag 16 juli een provinciaal karatetoernooi afgewerkt.

De eerste wedstrijden in dit Circuito Provincial de Kárate staan vanaf 09.00 uur ’s ochtends op het programma. De organisatie is in handen van de Asociación Kárate Axarquía, in samenwerking met de Diputación de Málaga en de gemeente Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s