Negende editie ´The Torrox Motor Show´

TORROX – In de Zona Deportiva de La Granje van de kustgemeente Torrox, circa tien kilometer van Nerja gelegen, wordt komend weekeinde (na twee jaar afwezigheid vanwege de Corona-pandemie) de negende editie van The Torrox Motor Show gehouden.

De show op zaterdag 16 en zondag 17 juli is voor zowel de deelnemers als de toeschouwers gratis toegankelijk en staat open voor allerlei soorten voertuigen, van klassieke auto´s tot en met vrachtwagens en motorfietsen. Daarnaast zijn er in de avond- en nachtelijke uren optredens met tal van bands en artiesten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s