Frigiliana viert Encuentro Coros Rocieros op Plaza de las 3 Culturas

FRIGILIANA – Op het Plaza de las 3 Culturas in het, even boven Nerja gelegen, dorp Frigiliana staat zaterdag 9 juli de traditionele ´Encuentro de Coros Rocieros´ op het programma. Daarbij laten vanaf 21.30 uur ´s avonds drie verschillende zangkoren diverse traditionele Andalusische liederen horen.

Aan deze uitgave van de Encuentro de Coros Rocieros wordt deelgenomen door de koren Peña Axarquía de Vélez-Málaga, het Coro Andaluz Cosas Nuestras de La Herradura en het Coro Peña de la Amistad de Frigiliana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s