Formule 1 Grand Prix Oostenrijk en Tour de France in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is zondagmiddag 10 juli de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de elfde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 181 punten, vóór zijn teamgenoot Sérgio Pérez (147 punten) en de Monegask Charles Leclerc (138 punten).

Daarnaast zijn bij El Fuego dit weekeinde en de komende twee weken dagelijks de etappes in de Tour de France te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s