Toegankelijkheid stranden bij Maro aangepakt

NERJA/MARO – Met het drukke zomerseizoen voor de deur heeft de gemeente Nerja de toegankelijkheid van de stranden bij het aanpalende kustdorp Maro verbeterd. Zo is er een parkeerplaats ingericht met plaats voor honderd voertuigen en is er een shuttlebus ingevoerd om de chaotische toestroom van auto´s op de smalle toegangswezen een halt toe te roepen.

Deze shuttlebus zal dagelijks operationeel zijn tussen 10.00 en 20.00 uur voor de stranden van Maro en La Caleta, waarbij de gebruikers 1,50 per persoon dienen neer te tellen. Het beheer van de parkeerplaats is uitbesteed aan de sociale werkplaats Taller de Amistad.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s