Opnieuw een warme week voor Nerja en omgeving

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen rond de 30 graden Celsius, véél zon en weinig wind staat Nerja en omgeving wederom een warm weekeinde én week te wachten. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun vooruitzichten voor de komende dagen.

Ook de tropische nachten met temperaturen rond de 30 graden lijken terug te keren, zo waarschuwen de weerkundigen. Met name in het begin van de komende week kan het kwik overdag ruim de grens van de 30 graden overschrijden. Van wind is amper sprake terwijl de kans op neerslag voor de komende dagen zo goed als nihil is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s