Formule 1 Grand Prix Engeland en Tour de France in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana, is met ingang van vrijdagmiddag 1 juli de komende drie weken dagelijks de Tour de France te volgen. Ook is daar is zondagmiddag 3 juli de Formule 1 Grand Prix van Engeland op het circuit van Silverstone op één van grote tv-schermen te zien.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 16.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de tiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 175 punten, vóór zijn teamgenoot Sérgio Pérez (129 punten) en de Monegask Charles Leclerc (126 punten).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s