Film Licorice Pizza te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 30 juni het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Licorice Pizza´ van regisseur Paul Thomas Anderson vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Alana Haim en Cooper Hoffman. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee uur en een kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s