Zondagmarkt in Nerja gaat deze week niet door

NERJA – De wekelijkse zondagmarkt in Nerja aan de Avenida Constitución gaat zondag 26 juni niet door. Een en ander houdt verband met de Spaanse atletiekkampioenschappen, die dit weekeinde in het atletiekstadion Enrique López Cuenca langs de N-340 worden gehouden.

Het marktterrein wordt daarbij deze dagen gebruikt als parkeerplaats voor de teambussen van de atleten, die uit geheel Spanje naar Nerja zijn gekomen voor de titelstrijd. Dinsdag 28 juni (warenmarkt) en volgende week zondag 3 juli (rommelmarkt) zijn de markten weer als vanouds op het terrein in Nerja-West.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s