TT van Assen in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Motorsportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is op zondag 26 juni de TT van Assen op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Bij bar El Fuego zijn gedurende het seizoen ook alle Formule I-wedstrijden en de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal alsmede de wedstrijden in de eredivisie te zien.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s