Opnieuw warme en zonnige week voor Nerja en omgeving

NERJA – Het fraaie weer van de afgelopen twee weken houdt voorlopig aan voor Nerja en omgeving. Ook voor de komende week verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van iets onder de 30 graden Celsius rond Nerja.

Dit weekeinde verwachten de weerkundigen veel zon en een gemiddelde temperatuur van circa 27 graden. In dat weerbeeld komt ook de komende week geen verandering. De kans op neerslag lijkt zo goed als nihil, ook de wind laat het (met uitzondering van zondag 26 en maandag 27 juni) in de huidige vooruitzichten de komende week afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s