Kwart miljoen voor opknapbeurt twee straten in Maro

NERJA/MARO – De straten Calle San José en Calle San Joaquin in het kustdorp Maro (dat tot de gemeente Nerja behoort) krijgen binnenkort een forse opknapbeurt, nadat de gemeenteraad van Nerja hiervoor een budget heeft vastgesteld van 244.997,91 euro.

Dit bedrag wordt mede gefinancierd door Diputación de Malaga. Beide straten liggen bij het gebied van de Grotten van Nerja, hetgeen een risico met zich meebrengt omtrent het vinden van archeologische zaken. Een en ander zou aanzienlijke vertraging van de plannen met zich meebrengen, zoals eerder gebeurde bij de aanleg van de parkeerplaats naast de befaamde Grotten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s