Spaanse atletiekkampioenschappen in Nerja

NERJA – De Spaanse atletiekkampioenschappen 2022 worden gehouden in Nerja. Het evenement, met meer dan zeshonderd deelnemers, vindt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni plaats in het atletiekstadion Enrique López Cuenca langs de N-340.

Tijdens de Spaanse kampioenschappen zijn door de atleten tevens startplaatsen te verdienen voor wereldkampioenschappen (juli in het Amerikaanse Eugene) en de Europese kampioenschappen in het Duitse München (augustus).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s