Hitte neemt iets af rond Nerja

NERJA – Na een week met gemiddelde dagtemperaturen van iets boven de 30 graden Celsius, neemt de hitte rond Nerja dit weekeinde en de komende dagen iets af. In plaats van bóven de 30 graden blijven de gemiddelde temperaturen de komende dagen steken op iets ónder de 30 graden Celsius, zo verwacht het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Voor zaterdag 18 juni stijgt het kwik nog naar 29 graden, de dagen daarop wordt het volgens de huidige voorspellingen telkens één graad minder warm. Halverwege de komende week gaat de temperatuur dan weer geleidelijk omhoog, waarbij de meteorologen voor donderdag 23 juni (de dag van de viering van het befaamde strandfeest San Juan) circa 26 graden Celsius als gemiddelde dagtemperatuur verwachten. De zon regeert daarbij aan de kust rond Nerja, vanaf maandag wordt weer een enkel passerend wolkendek verwacht. De wind is daarbij zwak tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s