Voetbalinterland Nederland-Wales in Nerja te volgen bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal komt dinsdagavond 14 juni weer in actie voor de Nations League. Tegenstander in de Rotterdamse Kuip is Wales, dat vorige week in eigen huis door Nederland met 1-2 werd geklopt. De wedstrijd is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Flipinas, net voor het strand van Burriana.

De wedstrijd begint om 20.45 uur. Oranje is ingedeeld in groep 4 van de A-League met België, Polen en Wales. Na drie gespeelde wedstrijden voert Nederland in deze groep de stand aan met zeven punten, België en Polen volgen met vier punten, Wales heeft één punt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s