Voetbalinterland Nederland-Polen in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal komt zaterdagavond 11 juni in actie voor de Nations League tegen Polen. De wedstrijd is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Flipinas, net voor het strand van Burriana.

De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt gespeeld in het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Oranje is ingedeeld in groep 4 van de A-League met België, Polen en Wales. Na twee gespeelde wedstrijden voert Nederland in deze groep de stand aan met zes punten, nadat de uitwedstrijden tegen België en Wales met respectievelijk 1-4 en 1-2 werden gewonnen. België en Polen volgen met drie punten, Wales is nog puntloos.

Dinsdag 14 juni volgt voor Nederland de thuiswedstrijd tegen Wales (aanvang 20.45 uur). Ook alle andere poulewedstrijden voor de Nations League zijn de komende dagen rechtstreeks te volgen bij bar El Fuego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s