Guardia Civil voert anti-drugsoperatie uit in Nerja

NERJA – Ongeveer vijftig leden van de Guardia Civil zijn woensdagochtend 1 juni een anti-drugsoperatie begonnen in Nerja. De actie begon om 05.00 uur in de ochtend, waarbij stormrammen en honden werden gebruikt tijdens invallen in een aantal drugspanden in de binnenstad.

De actie heeft geleid tot ´meerdere arrestaties´, waarbij nieuwe aanhoudingen de komende dagen niet worden uitgesloten. De invallen werden gedaan bij panden aan de Calle Cristo, Edificio Morasol en Altos de Capistrano.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s