Veertiende editie van ´Nerja Danza´ op Balcón de Europa

NERJA – Met diverse openluchtshows viert Nerja van donderdag 2 tot en met zondag 5 juni de veertiende editie van ´Nerja Danza´, een project dat in 2005 werd geboren met als doel de moderne dans te promoten en dichter bij het publiek te brengen. Het gros van de uitvoeringen vindt daarbij plaats op het Balcón de Europa in het centrum van de stad.

De openluchtshows vinden zowel in de ochtend- als de middaguren plaats. Naast het Conservatorio Superior de Danza de Málaga en de dansgroep van Fernando Hurtado uit Nerja nemen daarbij ook dansgroepen uit Andalucía, Cataluña, Castilla y León en Baskenland deel aan de voorstellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s