Málaga CF sluit seizoen af met nederlaag

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft het voetbalseizoen 2021/2022 afgesloten met een nederlaag (1-0) bij en tegen CD Lugo. Het doelpunt viel twaalf minuten voor tijd en kwam op naam van Josep Señé. Málaga was zaterdagavond 28 mei wél de bovenliggende partij maar zag geen kans het veldoverwicht in doelpunten om te zetten.

De nieuwe nederlaag heeft als gevolg dat Málaga CF uiteindelijk als achttiende is geëindigd in de Spaanse Segunda División, nèt boven de degradatiestreep. De Andalusische formatie had zich vorige week al verzekerd van lijfsbehoud op het tweede Spaanse voetbalniveau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s