Zomers weekeinde voor Nerja en omgeving

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van circa 26 graden Celsius staat Nerja en omgeving een zomers laatste weekeinde van de maand mei te wachten, waarbij de zon regeert. In de huidige vooruitzichten van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) is daarvan ook sprake voor de gehele volgende week.

Van regen en/of wind is het komend weekeinde geen sprake. Dat is wel het geval in de voorspellingen van maandag 30 mei, als de wind aan de kust toeneemt en ook de dagen daarna aanwezig blijft. Gedurende de volgende week blijven de temperaturen een gemiddelde waarde van circa 26 graden Celsius houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s