Flamenco-show ¡Ay Federico García! in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt zondagmiddag 29 mei de flamenco-show ¡Ay Federico García! opgevoerd. Dit gebeurt tussen 12.30 en 13.30 uur, de toegangsprijs bedraagt twaalf euro persoon.

Entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het theater aan de Calle Granada 45 of via internet en de link https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERAYFEDERICOGAR .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s