Gitaarconcert Café del Mundo in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja aan de Calle Granada 45 staat vrijdag 27 mei het gitaarconcert Café del Mundo op het programma. Dit concert wordt verzorgd oor de gitaristen Jan Pascal en Alexander Kilian, die inmiddels zes cd´s op hun naam hebben staan en momenteel bezig zijn aan een tournee door geheel Europa.

Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangskaarten kosten vijftien euro per stuk en zij verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater. Ook kunnen deze in de voorverkoop worden gereserveerd via internet: https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJACAFEMUNDO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s