Playoffs Eredivisie te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De reguliere Nederlandse voetbalcompetitie is dan wel afgelopen, de komende weken is er nog veel live voetbalspektakel te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas bij Playa Burriana. Zo zijn er donderdagavond 19 mei de playoffs in de eredivisie te volgen met als inzet een ticket voor de UEFA Europa Conference League van komend seizoen.

Heerenveen treedt daarbij in eigen huis donderdagavond 19 mei (aanvang 18.45 uur) aan tegen AZ. Om 21.00 uur spelen in stadion De Galgenwaard FC Utrecht en Vitesse tegen elkaar. De returns staan gepland voor zondag 22 mei.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s