Nerja krijgt nieuwe ondergrondse parkeergarage

NERJA – De stad Nerja beschikt binnen afzienbare tijd over een een nieuwe, ondergrondse, parkeergarage. Deze wordt gebouwd op het braakliggende terrein tussen de Río Chillar en het nieuwe gezondheidscentrum.

De nieuwe parkeergarage gaat ruimte bieden voor achthonderd voertuigen. Met de bouw van de parkeergarage hoopt de gemeente Nerja een oplossing te bieden voor het chronische gebrek aan parkeerruimte in de stad.

Nerja heeft momenteel al ondergrondse parkeergarages bij het Plaza d´España en Playa Burriana. Met de realisatie van nog eens achthonderd parkeerplekken stijgt het aantal openbare parkeerplaatsen in de stad tot meer dan tweeduizend en denkt de gemeente Nerja in de nabije toekomst aan de vraag te kunnen voldoen.  

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s