Film Benedetta in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 11 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Benedetta´ van regisseur Paul Verhoeven vertoond. De Frans-Nederlandse productie uit 2021 is te zien in de originele Franstalige uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het historische non-fictieboek Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy uit 1986 van auteur Judith C. Brown. Hoofdrollen zijn er voor Virginie Efira en Lambert Wilson. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt ruim twee uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s