Achtste uitgave van Ruta de la Tapa Nerja

NERJA – Na twee jaar afwezigheid vanwege het Corona-virus kent Nerja dit jaar weer een Ruta de la Tapa. Aan deze achtste editie van de Ruta de la Tapa in Nerja doen dit jaar dertien restaurants en bars mee (ter vergelijking: vóór de crisis waren dat in 2018 liefst 21 stuks).

De achtste uitgave van deze culinaire rondgang door Nerja staat van vrijdag 27 mei tot en met zondag 12 juni op het programma. Bij de deelnemende etablissementen is dan een biertje met een tapa verkrijgbaar voor het bedrag van 2,00 euro (was in 2018 1,80 euro).

Aangemeld als deelnemende zaken zijn dit jaar: Parador de Nerja, Tapas Biznaga, Kronox Plaza, Restaurante Marissal by Dorobe, Café Bar Las Quatro Esquinas, Restaurante Hermes, Mo Gastro Tapas, La Vermuteria 4, Pescadería El Artesano, Restaurante Sal y Pimienta, Hotel Sibarys, Café Bar Ole Ole en Freiduria Marisqueria El Artesano 2.0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s