Film The Seagull te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 8 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Seagull´ van regisseur Michael Mayer vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk uit 1896 van Anton Tsjechov. Hoofdrollen zijn er voor Annette Bening en Saoirse Ronan . De vertoning begint om 17.00 uur en duurt ruim anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s