Data XV Festival 3 Culturas Frigiliana bekend

FRIGILIANA – Het vijftiende Festival 3 Culturas in Frigiliana wordt gehouden van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus. Dit maakte de gemeente Frigiliana donderdag bekend. Tijdens het festival is er ook dit jaar weer een weer een tapasroute uitgezet.

De details over de invulling van het festival worden binnenkort bekend gemaakt. Tijdens de laatste editie (2019, Covid-19 gooide de laatste twee jaren roet in het eten) van het evenement trok het Festival 3 Culturas meer dan 40.000 belangstellenden.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s