Asociación de Vecinos de la Barriada de las Protegidas winnaar Día de la Cruz

NERJA – Het kruis van buurtvereniging Asociación de Vecinos de la Barriada de las Protegidas is door de keuzecommissie van Nerja uitgeroepen als winnaar van de verkiezing tot fraaiste kruis tijdens de jaarlijkse Día de la Cruz, die op dinsdag 3 mei werd gehouden.

Op de tweede plaats eindigde La Peña Nerjeña, de derde prijs ging naar het Centro de Participación Activa. De Asociación Amigos de los Poetas kreeg de prijs voor de beste omlijsting qua aanbod van lekkernijen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s